Ολυμπιακός: Ένα «καρέ» για τον Κορδόν

Ολυμπιακός: Ένα «καρέ» για τον Κορδόν

Ποιες ανοιχτές υποθέσεις έχει ακόμη ο Ολυμπιακός του Αντόνιο Κορδόν ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις μεταγραφές τους με το… μπαμ Ποντένσε και την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας στην UEFA; Πιθανότατα. Αν ο μήνας δεν πάει… 11, όμως, δεν μπορεί κανείς να το πει με ασφάλεια. Φημίζονται οι Ερυθρόλευκοι και για τις ανοιχτές κεραίες του και για την αποφασιστικότητα τους, οπότε ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να αποκλείσουν οτιδήποτε έστω και αν το ρόστερ πλέον είναι γεμάτο. Έστω και αν η… επόμενη προσθήκη θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε τον… ψηλώνει  

Δεν είναι όμως αυτό το «δια ταύτα» της ημέρας, ούτε και το περιεχόμενο του Σεπτέμβρη σε ότι αφορά στο ρόστερ. Έχει ένα καρέ ανοιχτές υποθέσεις στο «δώσε» ο Αντόνιο Κορδόν. Και εκεί είναι που πλέον εστιάζει κάθε παρατηρητής. Στο τι θα γίνει με τον Παπ Αμπού Σισέ, τον Πιέρ Κούντε, τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. «Κομμένοι» όλοι τους από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και ουσιαστικά «αποκομμένοι» και από το γκρουπ του Ισπανού τεχνικού μιας και προπονούνται μόνοι τους στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Παίκτες με υψηλά συμβόλαια, αλλά και με χρηματιστηριακή αξία.

Για τον Σισέ ας πούμε ο Ολυμπιακός μέσα στο καλοκαίρι απέρριψε δύο προτάσεις, από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και από τον Πέδρο Μαρτίνς που ήθελε τον Σενεγαλέζο στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ. Και οι δύο προτάσεις ήταν κάτι σε 1,5-1,7 εκατ ευρώ. Για τους υπόλοιπους δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικά πέρα από κάποιες προτάσεις δανεισμού κλπ.

Ποιες αγορές είναι ακόμη ανοιχτές, πέρα από τη δική μας (που τέλος πάντων δεν μπορεί να απορροφήσει τέτοιους ποδοσφαιριστές); Η Τουρκία (15/9), η Ρωσία (15/9),  η Σαουδική Αραβία (20/9), το Βέλγιο (κλείνει αύριο), η Ελβετία (7/9), η Κροατία (8/9), η Σερβία (15/9) και η Κύπρος (15/9) είναι από εκείνες που μπορεί κάποιος να τις ξεχωρίσει ως τις πλέον ενδιαφέρουσες. Σε ότι αφορά πάντως στην ευρωπαϊκή ζώνη και τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA ισχύει ότι και στα μέρη μας. Δεν μπορεί να αποκτηθεί κάποιος με δικαίωμα συμμετοχής έξω από τα σύνορα, τουλάχιστον ως τον Φλεβάρη…

Θυμίζουμε ότι o Ολυμπιακός ήδη έχει κάνει αρκετή δουλειά σε ότι αφορά σε ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε για τη νέα αγωνιστική του version: Ονιεκούρου (Άδανα), Ζινκερνάγκελ (Μπριζ), Κανέ (Πάφος), Μπιτίκι (Αντάλιασπορ), Γκάρι Ροντρίγκες (Άνκαραγκιουτσού), Κρίστινσον (Κηφισία), Μπουχαλάκης (Χέρτα), Πέπε (Πάφος), Μπα (Μπασακσεχίρ). Κίτσος (Βόλος) και Λοβέρα (Ροζάριο) είναι παραδείγματα χαρακτηριστικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ