«Εξετάζει τον Αλίγιαγκιτς του Ολυμπιακού η Περούτζια»

«Εξετάζει τον Αλίγιαγκιτς του Ολυμπιακού η Περούτζια»

Την απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς από τον Ολυμπιακό εξετάζει η ιταλική Περούτζια, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε διθυραμβικά την μεταγραφική του καλοκαιριού και φαίνεται πλέον ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει συμπληρωμένα όλα τα κομμάτια του «παζλ» όσον αφορά το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» για την σεζόν 2023/24. Τώρα, οι άνθρωποι του συλλόγου θα κοιτάξουν να βρουν λύσεις όσον αφορά τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντένις Αλίγιαγκιτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Περούτζια σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Αλίγιαγκιτς, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από τον δανεισμό του στην Μάριμπορ, σύμφωνα με το «Tutto Mercato» βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ιταλικού σύλλόγου και θέλει να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το 353 που προκαλεί… τρόμο!

Θυμίζουμε ότι ο Ντένις Αλίγιαγκιτς αγωνίστηκε στη Σλοβενία με τη φανέλα της Μάριμπορ ως δανεικός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εδραιωθεί αφού κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές με συνολικό χρόνο 55 λεπτά.

Ο 20χρονος Τσέχος να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε ποτέ με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο πρόλαβε να καταγράψει επτά συμμετοχές με την Κ19 και μόλις τρεις με τον Ολυμπιακό Β’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ