Απίστευτη αλλαγή καριέρας από τον Χάιμε Βέρα

Απίστευτη αλλαγή καριέρας από τον Χάιμε Βέρα

Η παλιά δόξα του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, έχει ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του, αφήνοντας τα γήπεδα για να γίνει επικεφαλής εταιρείας υδραυλικών.

Ο Χάιμε Βέρα ήταν ένας από τους παίκτες που έγραψε τη δική του ιστορία με τα χρώματα του ΟΦΗ, όμως πλέον φαίνεται πως η καριέρα του έχει πάρει διαφορετική πορεία.

Ο Χιλιανός παλαιός αστέρας μετά το τέλος της σπουδαίας καριέρας του, με αρκετές συμμετοχές με τα χρώματα των «Κρητικών», επέστρεψε στο Ηράκλειο για να αναλάβει και τον πάγκο του ΟΦΗ, χωρίς όμως να μακροημερεύσει, καθώς δεν κατείχε το απαραίτητο προπονητικό δίπλωμα.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε τον Γιόβετιτς ο προπονητής του Μαυροβουνίου

Ο Βέρα έχει πλέον γυρίσει στην πατρίδα του, χωρίς να ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο, αλλά είναι πλέον επικεφαλής σε μία εταιρεία με υδραυλικά, έχοντας μάλιστα έντονο παράπονο πως οι ομάδες της χώρας του δεν τον προσεγγίζουν για να τις αναλάβει.

Ζει στην πόλη Πουέρτο Μονίτ και μίλησε στην «La Hora» για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Παρότι είναι κερδοφόρα η επιχείρηση και διασκεδαστικό παραμένω άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πιστεύω πως μπορώ να είμαι μέλος του χώρου. Αλλά όταν πλέον δεν χτυπάει το τηλέφωνο και δεν με καλούν τότε κάποια στιγμή αποσύρομαι. Πήγα στην Ευρώπη, πλήρωσα με δικά μου χρήματα αρκετές σχολές προπονητικής όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για να μου κάνει πρόταση κάποια ομάδα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ