Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Μάουρο Λέο

Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Μάουρο Λέο

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έχει στην κορυφή της λίστας του για τη θέση του αθλητικού διευθυντή τον Μάουρο Λέο.

Ένας πρώην συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην Θεσσαλονίκη; Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Tutto mercato»,  η οποία έχει συνδέσει άμεσα τον ΠΑΟΚ με το όνομα του Μάουρο Λέο.

Ο Ιταλός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, τη θέση δηλαδή που ήταν ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Λέο αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Ρόμα την σεζόν 2021-22, τη σεζόν δηλαδή που η ομάδα της πρωτεύουσας κατέκτησε το UEFA Europa Conference League.

Ο Ιταλός αποτελούσε για αρκετά χρόνια δεξί χέρι του Τιάγκο Πίντο, μάνατζερ με τον οποίο κατάφεραν σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Μάουρο Λέο έχει δουλέψει για πολλά χρόνια σκάουτερ σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Εσπανιόλ.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει:

«Η μεταγραφική αγορά δεν σταματά ποτέ και δεν αφορά μόνο τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ αναζητά νέο αθλητικό διευθυντή και οι προσπάθειες, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η συντακτική μας ομάδα, εστιάζονται στον Μάουρο Λέο : το δεξί χέρι του Τιάγκο Πίντο, ο οποίος υπήρξε και μάνατζερ και βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του ελληνικού συλλόγου.».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ