Άρης: Έρχεται να υπογράψει ο Βερστράτε

Άρης: Έρχεται να υπογράψει ο Βερστράτε

Ο Βέλγος χαφ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (11/9) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, ενώ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα.

Τα τυπικά απομένουν μόνο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπίργκερ Βερστράτε στον Άρη. Ο 29χρονος Βέλγος μέσος αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις .

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο ποδοσφαιριστής θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Το πιθανότερο είναι ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα είναι διετούς διάρκειας, ενώ ο Άρης έδωσε και χρήματα στην Άντβερπ για να λύσει το συμβόλαιο του Βερστράτε.

Διαβάστε επίσης: Το 7ωρο «ξεψάχνισμα» του Γιόβετιτς, η κατάστασή του, το πλάνο του 90λεπτου, το συμβόλαιο και το 70% για το αυτόματο «+1»

Ο Βέλγος μέσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, από αύριο (12/9) πιθανότατα, ενώ θα έχει την πρώτη του γνωριμία και με τους νέους του συμπαίκτες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνει το ντεμπούτο του και στο κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ