Παναθηναϊκός: Τζούριτσιτς και Αϊτόρ επέστρεψαν στις προπονήσεις

Παναθηναϊκός: Τζούριτσιτς και Αϊτόρ επέστρεψαν στις προπονήσεις

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να επιστρέφουν οι Τζούριτσιτς και Αϊτόρ, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τη χαρά στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά και τους Αϊτόρ και Τζούριτσιτς.

Τόσο ο Αϊτόρ, όσο και ο Τζούριτσιτς είχαν αποχωρήσει τραυματίες από την εκτός έδρας αναμέτρηση των «Πρασίνων» στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, όμως πλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Εθνική!

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ενσωματώθηκαν και οι Ιωαννίδης και Μάγκνουσον που απουσίαζαν για τα παιχνίδια των Εθνικών τους (ο Ισλανδός αμυντικός αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, γι’ αυτό και επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα), ενώ οι Γεντβάι και Βαγιαννίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: 

«Μειώθηκε στο μισό το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους, ενώ οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι. Απουσίασαν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς. Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ