Τελευταία κίνηση με Μπιανκόνε ο Ολυμπιακός – Εκλεισε τον 23χρονο στόπερ

Τελευταία κίνηση με Μπιανκόνε ο Ολυμπιακός – Εκλεισε τον 23χρονο στόπερ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ολοκληρώνει τις θερινές προσθήκες του με την απόκτηση του 23χρονου στόπερ, Ζουλιάν Μπανκόνε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός έχτισε φέτος ένα ρόστερ που είναι γεμάτο σε όλες τις γραμμές. Με μοναδική εξαίρεση, ίσως την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ένα θέμα που ήταν προς συζήτηση όλες αυτές τις ημέρες, με τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, δίπλα στους Ρέτσο, Ντόη, Φρέιρε και Πορόζο.

Με τον Ζουλιάν Μπιανκόνε να είναι ο παίκτης που από την πρώτη στιγμή to10.gr είχε αναφέρει ως τον βασικό υποψήφιο. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αγγλία, λοιπόν, ο Μπιανκόνε είναι πιθανό να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Με τον ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ να έχει μείνει εκτός λίστας της Premier League από τον Στιβ Κούπερ, αλλά και να αναζητά μια ομάδα, όπου θα βρει τον χώρο, τον χρόνο και τις ευκαιρίες να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Καθώς δεν μιλάμε για κάποιον παίκτη της… σειράς. Αλλά για έναν ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης ποιότητας.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίος σε όλη την Ευρώπη – Η αδιανόητη πρωτιά του Τσιμίκα (pic)

Χαρακτηριστικό της αξίας του 23χρονου (31/03/2000) κεντρικού αμυντικού, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ, είναι το γεγονός ότι η Νότιγχαμ είχε ξοδέψει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 από την Τρουά. Μάλιστα, ο ύψους 1.87 μ. αμυντικός, αποτελεί γέννημα θρέμμα της Μονακό, στην οποία είχε ενταχθεί όταν αθλητικός διευθυντής ήταν ο Αντόνιο Κορδόν. Από τους Μονεγάσκους είχε δοθείς δανεικός τη Σερκλ Μπριζ, όπου έδειξε τις δυνατότητές του. Προτού πωληθεί στην Τρουά, το 2021.

Κατά το ίδιο σενάριο, ο Μπιανκόνε εμφανίζεται να βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, την τελευταία ημέρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός μπορούσε να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που ανήκει σε άλλη ομάδα. Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και τις επόμενες ώρες.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Μπιανκόνε αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Το οποίο ουσιαστικά του στέρησε την ευκαιρία να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στην Αγγλία. Μετά την επιτυχημένη επέμβαση και την πολύ καλή παρουσία του στην προετοιμασία της Φόρεστ, ο Μπιανκόνε αναζητούσε μια ομάδα που θα τον πιστέψει. Θα τον περιμένει.

Θα τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αναζητά επιπλέον «κορμιά» και παίκτες με ποιότητα. Οπότε ο «γάμος» φάνταζε εξ αρχής ιδανικός.

Με τους Ερυθρόλευκους να αποκτούν όπως όλα δείχνουν έναν παίκτη πραγματικά υψηλής ποιότητας. Που εφόσον είναι υγιής, μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική λειτουργεία. Καθώς διαθέτει ποιότητα, ταχύτητα, όγκο, αλλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους νυν κεντρικούς αμυντικούς. Ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται με αυτή την προσθήκη να γίνει πιο εύκολο να αγωνίζεται περισσότερο ο Ντόη στο «6». Σε μια θέση που ειδικά φέτος, δείχνει ότι πραγματικά έχει πολλά πράγματα να προσφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ