Σπουδαία διάκριση για Τζολάκη: Στους 5 καλύτερους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο

Σπουδαία διάκριση για Τζολάκη: Στους 5 καλύτερους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο

Μια σπουδαία και τιμητική διάκριση για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος αναδείχθηκε στους 5 κορυφαίους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να διαθέτει δύο από τους κορυφαίους Έλληνες τερματοφύλακες, καθώς μετά τον…γνωστό Αλέξανδρο Πασχαλάκη, σπουδαία διάκριση είχε και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο 20χρονος πορτιέρο των ερυθρολεύκων αναδείχθηκε από την ιστοσελίδα interestingfootball.com στους 10 κορυφαίους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο και μάλιστα κατέλαβε την πέμπτη θέση!

Ταυτόχρονα, ο Τζολάκης άφησε πίσω του πολύ περισσότερο διαφημισμένους τερματοφύλακες, όπως ο Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια και ο Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο1!

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει «Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που η Ελλάδα έχει τώρα, είναι ο νεαρός τερματοφύλακας. Ο Τζολάκης παίζει τώρα για τον Ολυμπιακό παρόλο που είναι 20 χρονών. Έχει ήδη τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Είναι επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».

Ο Κρητικός τερματοφύλακας δεν είναι κάποιος τυχαίος. Να υπενθυμίσουμε πως μόλις στα 17 του είχε αγωνιστεί βασικός στον τελικό κυπέλλου στον Βόλο απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ με τους Πειραιώτες έχει κάνει συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ