Το «ξεκαθάρισμα» του Κορδόν: Οι δανεικοί και η λύση με τους ξένους

Το «ξεκαθάρισμα» του Κορδόν: Οι δανεικοί και η λύση με τους ξένους

Ο Αντόνιο Κορδόν εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις «ξεσκάρταρε» το ρόστερ του Ολυμπιακού και έλυσε ένα μεγάλο ζήτημα...

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έφερε στην Ελλάδα τον Αντόνιο Κορδόν με σκοπό να κάνει ένα ολικό «makeover» στο ρόστερ των Πειραιωτών και σε συνεργασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη διοίκηση να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έκανε πολύ καλή δουλειά στη μεταγραφική περίοδο, έφερε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, ενώ «ξεφορτώθηκε» και αρκετούς που δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή. Οι ερυθρόλευκοι μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών ήθελαν ένα «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ τους και ο Κορδόν ουσιαστικά «άδειασε» τον Ρέντη, στέλνοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές με δανεισμό.

Πέρα από τις αρκετές μεταγραφές και τις αποχωρήσεις, ο Κορδόν παραχώρησε και αρκετούς παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Συνολικά 8 ποδοσφαιριστές παραχωρήθηκαν είτε για να πάρουν παιχνίδια, είτε γιατί δεν υπολογίζονται με τελευταίο χρονικά τον Πιερ Κούντε, ο οποίος πήγε στον Ατρόμητο.

Εκεί μάλιστα θα βρει και τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ήταν και πέρσι στο Περιστέρι και δόθηκε ξανά με υποσχετική. Εκτός των δύο Αφρικανών έχει παραχωρηθεί ο Ουσεϊνού Μπα στην Μπασακσεχίρ, ο Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ, ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στη Ροζάριο, ο Ραμόν στην Εσπανιόλ, ο Πέπε στην Πάφο και ο Καλογερόπουλος στον Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το πιο εντυπωσιακό είναι πως από τους 8 που δόθηκαν δανεικοί οι 5 έπιαναν θέση ξένου. Κάτι που ήταν μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν και θα είχε δημιουργήσει και φέτος θέματα, όμως ο Κορδόν λειτούργησε σωστά και έλυσε με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που πήγαν δανεικοί:

Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ
Λοβέρα στην Ροζάριο
Μπα στην Μπασακσεχίρ
Ραμόν στην Εσπανιόλ
Πέπε στην Πάφο
Καλογερόπουλος στον Βόλο
Αγκιμπού Καμαρά στον Ατρόμητο
Κούντε στον Ατρόμητο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ