Ομιλία-σταθμός του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Η «δήλωση τίτλου» του Ισπανού

Ομιλία-σταθμός του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Η «δήλωση τίτλου» του Ισπανού

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μάσησε τα λόγια του στο Ρέντη. Ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση και νίκη επί της ΑΕΚ, μίλησε με σεβασμό για την Ένωση, προκάλεσε τους παίκτες του για τον τίτλο και έκανε... κατήχηση στον Γιόβετιτς και τους υπόλοιπους «νέους» για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει έναν δικό του τρόπο να λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ακολουθεί τη «μέθοδο του κύκλου». Πριν από κάθε προπόνηση, ο ίδιος, ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές κάνουν έναν μεγάλο κύκλο και ο Ισπανός τεχνικός μιλάει σε όλους. Αυτές οι ομιλίες συχνά είναι μεγάλης διάρκειας. Αλλά πάντα στοχεύουν στο να λύνονται θέματα της ομάδας. Με σκοπό να καταλάβουν όλοι πως, όσοι είναι σε αυτόν τον κύκλο, είναι μια οικογένεια. Ένα σύνολο ανθρώπων με ίδιους στόχους, ίδιες επιδιώξεις. Χθες, λοιπόν, ο 42χρονος προπονητής αποφάσισε να κάνει ξανά μια τέτοια μακροσκελή ομιλία. Αυτή τη φορά, επικεντρώνοντας την προσοχή του αποκλειστικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνεθ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι 100% έτοιμος, συγκεντρωμένος και αποφασιστικός στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ώστε να δώσει μια παράσταση τίτλου μέσα στην έδρα της Ένωσης. Για την οποία μίλησε με σεβασμό, αποκαλώντας την εν ενεργεία πρωταθλήτρια ομάδα. Αλλά εξηγώντας πως στόχος του Ολυμπιακού, είναι να κυριαρχήσει. Να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Μαντί Καμαρά – Γιατί ξέσπασε ο μέσος του Ολυμπιακού (pic)

Αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στην ομάδα του: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο οφείλουμε να πάμε εμφανιστούμε προετοιμασμένοι, αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά τώρα έχουμε έναν αγώνα που έχει ξεχωριστή σημασία. Και γιατί είναι το πρώτο ντέρμπι, αλλά και γιατί αγωνιζόμαστε απέναντι στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι. Και οφείλουμε να δείξουμε αυτό που όλοι όσοι είμαστε εδώ πιστεύουμε: Ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Ότι εμείς θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και θα το κατακτήσουμε. Γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κάνουμε… δήλωση για το τι θέλουμε να κάνουμε φέτος. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές, αλλά είναι μια νέα σεζόν. Και εμείς πρέπει να είμαστε θετικοί. Να είμαστε αποφασισμένοι και να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».

Ο Μαρτίνεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην περιμένουν με άγχος το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αλλά με ανυπομονησία, με… δίψα, καθώς όλοι πρέπει να θέλουν να παίζουν στα μεγάλα ντέρμπι: «Δεν θέλω να αγχώνεστε. Θέλω να περιμένετε με ανυπομονησία τα μεγάλα παιχνίδια. Γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν όλοι. Δεν τελειώνει τίποτα εάν νικήσουμε ή χάσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Αλλά είναι σημαντικό να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο τέλος της ημέρας να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι ότι τα δώσαμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ