Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ανακατασκευή σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, 16 νέα εκδοτήρια στο Βικελίδης»

Σημαντικά έργα ανακατασκευής θα τελεστούν στο Κλεάνθης Βικελίδης από τώρα και κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος των εργασιών που συνεργάζεται με την ΠΑΕ Άρης.

«Ανακατασκευή σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, 16 νέα εκδοτήρια στο Βικελίδης» | to10.gr

Ο υπεύθυνος για την εγκατάσταση των τουρνικέ στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, Ευάγγελος Παντζαρτζίδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην όλη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ζήτησε συνεργασία και υπομονή από τον κόσμο του Άρη καθώς το εγχείρημα βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο, ενώ αποκάλυψε ότι στο Χαριλάου θα δημιουργηθούν 16 καινούργια εκδοτήρια, τα περισσότερα από την οδό Παπαναστασίου.

Επίσης αναφέρθηκε στα έργα ανακατασκευής που θα γίνουν τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον χορτοτάπητα της ιστορικής έδρας του «Θεού του πολέμου».

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Για την λειτουργία των τουρνικέ είπε: Κάποια άτομα από την Αθήνα που τους ζήτησα να είναι εδώ και αύριο και την Κυριακή για τον αγώνα μη τυχόν και αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Την Κυριακή θα γίνει και μία εκπαίδευση στα παιδιά που θα είναι μέσα από τα τουρνικέ μόνο για τον Κυριακάτικο αγώνα γιατί δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα το λογισμικό. Απλώς πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι θα είναι κάτι το οποίο θα λειτουργήσει πρώτη φορά στο γήπεδο θέλει προσοχή και υπομονή.

Για το αν έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες τουρνικέ είπε: Όχι, δεν υπάρχουν σε όλες τις θύρες. Υπάρχει στην θύρα των επισήμων που εκεί θα δούμε τι θα κάνουμε, περιμένουμε τον πρόεδρο να μας ενημερώσει και στην θύρα 6. Σε όλες τις υπόλοιπες θύρες υπάρχουν.

Ήταν εντολή του προέδρου να τα δοκιμάσουμε σε αυτόν τον αγώνα, να δούμε και η ροή του κόσμου πως θα είναι. Από αυτό που θα γίνει την Κυριακή θα αντλήσουμε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε ώστε από την νέα σεζόν ήταν να κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις στην χωροθέτηση του γηπέδου εξωτερικά γιατί στην θύρα 1 και στην θύρα 3 θα δημιουργηθεί κάποιος συνωστισμός έχουμε την λύση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε να δούμε πρώτα πως θα λειτουργήσει το concept και μετά θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

Για την εταιρία που προμηθεύτηκαν τα τουρνικέ είπε: Ζήτησα από τα άτομα της εταιρίας από τους οποίους τα προμηθευτήκαμε να ανέβουν πάνω και χωρίς δεύτερη σκέψη θα είναι εδώ αύριο το πρωί. Θα τους φιλοξενήσουμε και στον αγώνα. Αυτή η εταιρεία έχει τοποθετήσει στο Καραϊσκάκης, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και σε ένα κλειστό. Η φιλοσοφία και οι μηχανισμοί είναι ίδιοι.

Περιμένουμε να τοποθετηθεί το λογισμικό, να δούμε σε τι πλατφόρμα θα τρέξουμε αυτά τα προγράμματα, το οποίο θα διαβάζει το εισιτήριο. Αυτό είπαν ότι θα γίνει μέσα στον Μάιο οπότε αν οριστικοποιηθεί θα υπάρχει ενημέρωση και μέσα στον Ιούνιο θα τοποθετηθεί το λογισμικό στα τουρνικέ και στο κοντρόλ ρουμ. Θα είναι ένα σύγχρονο λογισμικό. Θα είναι όλα έτοιμα πριν τον Αύγουστο.

Για τα καινούρια εκδοτήρια είπε: Είμαστε στην διαδικασία της άδειας για ένα κτήριο μικρό, μεταλλικό μπροστά στην θύρα 2 για τα καινούρια εκδοτήρια. Θα γίνουν 16 καινούρια εκδοτήρια μπροστά και θα μείνουν και πίσω της Αλκμήνης αλλά ο μεγαλύτερος όγκος των εισιτηρίων θα δίνεται από μπροστά.

Για τα αποδυτήρια είπε: Με τα αποδυτήρια είμαστε σε φάση σχεδιασμού των χώρων. Κάνουμε σχεδιασμό των χώρων με αρχιτέκτονα.

Για τον χλοοτάπητα είπε: Αυτό που ξέρω είναι ότι θα αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας επειδή δεν είναι ένα κομμάτι που έχω μιλήσει εγώ με τον πρόεδρο, εγώ έχω το κομμάτι των κατασκευών του γηπέδου.

Για τον κόσμο είπε: Ο κόσμος να δείξει υπομονή είναι κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά την Κυριακή στο γήπεδο και θέλω να πω ότι αυτά τα τουρνικέ και ότι άλλο γίνει μέσα στο γήπεδο είναι περιουσία του Άρη. Ο κόσμος πιστεύω θα το σεβαστεί αυτό το πράγμα, δηλαδή να μην έχουμε ζημιές. Γίνεται μία προσπάθεια αυτό το γήπεδο να αλλάξει όψη και μορφή και θεωρώ ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει και θα το σεβαστεί.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από