Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού

Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει να διαχειριστεί αρκετά...

Έπειτα και από την επιστροφή των διεθνών από τις εθνικές τους υποχρεώσεις, η ΑΕΚ «φουλάρει» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/9) το βράδυ στην «Opap Arena». Σε ένα ντέρμπι στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να δώσει λύση σε δύο πολύ σοβαρά ζητήματα.

Ο λόγος για τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς οι οποίοι δεν έχουν μπει ακόμη σε κανονικό πρόγραμμα αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αντβέρπ στο Βέλγιο και δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και υπήρχε αισιοδοξία ότι μετά τη διακοπή θα ήταν έτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Λούντζης: Ο «παράγοντας Χ» του φετινού Ολυμπιακού (vids)

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα με το ενδεχόμενο ο άσος της Ένωσης να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ντέρμπι να συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες ελπίδες.

Από την άλλη, ούτε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από το ματς με την Αντβέρπ στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό, κάτω από το δεξί πλευρό, και πιθανότατα θα χάσει το ντέρμπι. Ο τραυματισμός του Σέρβου δεν έχει καμία σχέση με το χειρουργείο που έκανε πέρσι για την αντιμετώπιση του συνδρόμου των κοιλιακών προσαγωγών, ωστόσο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και να μην τον αφήνει να προπονηθεί κανονικά.

Φυσικά τα παραπάνω φέρνουν τον Ματίας Αλμέιδα σε πολύ δύσκολη θέση, με τον Αργεντίνο τεχνικό να καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω, ώστε να καλύψει τα συγκεκριμένα κενά.

Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ροδόλφο Πιζάρο, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ