Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το Αγρίνιο

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το Αγρίνιο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 23αδα με την οποία ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για την 4η αγωνιστική της Super League τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση, προτού ταξιδέψουν, με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή.

Αυτή αποτελείται από 23 παίκτες, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε ο Τιν Γεντβάι, παρόλο που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η 23αδα αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση συμμετείχε ο Γεντβάι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Βαγιαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ