Λέοβατς : «Για άλλους λόγους δεν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Λέοβατς : «Για άλλους λόγους δεν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε σε ΜΜΕ της Κροατίας για το μέλλον του και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το πρωτάθλημα για εξωαγωνιστικούς λόγους

Ο Μαρίν Λέοβατς πήγε τον Ιανουάριο δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Ριέκα (έπαιξε σε 9 ματς), αλλά παρότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής Κροάτης αριστερός μπακ (ο οποίος έμεινε τελικά εκτός Μουντιάλ) περιμένει είτε να βρεθεί μια χρυσή τομή για να τον αγοράσει η Ριέκα, είτε θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Λέοβατς μίλησε σε σάιτ της πατρίδας του και παρέπεμψε στον αθλητικό διευθυντή της Ριέκα για το μέλλον του. «Λυπάμαι που δεν ήμουν από την αρχή της προετοιμασίας της Ριέκα και όταν ήρθα απροετοίμαστος. Αυτό ωστόσο έχει περάσει, δεν αλλάζει. Όσο για το καλοκαίρι; Ρωτήστε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας», επισήμανε.

Σε ερώτηση για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και αν θα επιστρέψει εκεί, είπε: «Ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο και για άλλους λόγους, εξωαγωνιστικούς, δεν πήρε και το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ιστορία. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ