Σπανός: «Ο πήχης των προσδοκιών έχει τεθεί ψηλά – Ραντεβού στο γήπεδο»

Σπανός: «Ο πήχης των προσδοκιών έχει τεθεί ψηλά – Ραντεβού στο γήπεδο»

Με προσωπική του ανακοίνωση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός κάνει μια αποτίμηση των έργων στο γήπεδο της ομάδας, σχολιάζει το ρόστερ και καλεί τον κόσμο να στηρίξει.

Προσωπικό μήνυμα στους φίλους του Ατρομήτου έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός.

Μεταξύ άλλων καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα τη φετινή χρονιά, την οποία και χαρακτηρίζει ως ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σπανού:

Φίλη και φίλε του Ατρόμητου,

Έπειτα από ακριβώς 135 μέρες η ομάδα μας επιστρέφει στο «σπίτι» της για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο και η προσμονή όλων μας είναι μεγάλη. Αυτή η προσμονή δεν αφορά μόνο στην επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός Περιστεριού μετά το εν λόγω μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά έχει να κάνει κυρίως με την ανυπομονησία να σε ξαναδούμε στο γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να σπρώξουμε τον Ατρόμητο σε μια εμφάνιση και σε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρουν χαμόγελα!

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού ως διοίκηση προχωρήσαμε στις αλλαγές εκείνες που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να γίνουν τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και στις υποδομές (γήπεδο, προπονητικό κέντρο), με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο της ομάδας μας σε όλους τους τομείς, παρά τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με συντονισμένες κινήσεις και στην κυριολεξία μέχρι το τελευταίο λεπτό των μεταγραφών, το έμψυχο δυναμικό ενισχύθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να το θεωρούμε ως ένα από τα καλύτερα και ως ένα από τα ποιοτικότερα των τελευταίων ετών, που θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Ο πήχης των προσδοκιών από εσάς, τον φίλαθλο κόσμο, έχει τεθεί ψηλά και αυτό συμβαίνει γιατί πρώτα από όλα εμείς, ως διοίκηση, έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και στοχεύουμε στο καλύτερο για το όνομα και το σήμα του Ατρόμητου. Με αυτή τη φιλοσοφία, άλλωστε, έχουμε πετύχει όσα έχουμε πετύχει τα τελευταία 18 χρόνια.

Προφανώς, τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών δεν ήταν αυτά που επιθυμούσαμε, ωστόσο, αυτές οι δύσκολες στιγμές είναι που μας πεισμώνουν και δεν μας πεισμώνουν μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις, στηρίζοντας την ομάδα μας με κάθε τρόπο.

Τη Δευτέρα, η αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο είναι, λοιπόν, μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε αυτή τη στήριξη πρώτα από όλα στο όνομα και στη φανέλα του Ατρόμητου, που είναι συνυφασμένος με το Περιστέρι, κάνοντας την ομάδα μας πιο δυνατή σε ένα γεμάτο γήπεδο που θα φωνάζει υπέρ της σε όλο το 90λεπτο.

Ας είναι αυτό το ματς η αρχή για μια επιτυχημένη χρονιά, που θα μας φέρει χαμόγελα στα 100ά γενέθλια της ομάδας μας! Αυτό θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς μας! Ραντεβού στο γήπεδο!

ΠΑΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΕ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ