Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά μετά την ΑΕΚ (pic)

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά μετά την ΑΕΚ (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Super League

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους ερυθρόλευκους μετά το πρώτο 20λεπτο να είναι καλύτεροι και να μπορούν να πάρουν ακόμη και το διπλό από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο Instagram μετά το ματς ξεκαθάρισε πως το 1-1 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην Opap Arena δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν στην ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία του αγώνα της Πέμπτης με την Φράιμπουργκ για το Europa League.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Εγώ απλά θυμίζω σε όλους τους αντιπάλους μας πως είμαστε Ολυμπιακός, είμαστε νικητές από την πρώτη μας ανάσα και δεν έχουμε πανηγυρίσει ποτέ ισοπαλία σε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά είναι για άλλους. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε, πάμε σε ένα ευρωπαϊκό ματς πάρα πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για να νικήσουμε τη Φράιμπουργκ», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ