Ο Σπόραρ ανταπόδωσε την χάρη στον Αϊτόρ 370 μέρες αργότερα (vids)

Ο Σπόραρ ανταπόδωσε την χάρη στον Αϊτόρ 370 μέρες αργότερα (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Αντράζ Σπόραρ να δίνει το πέναλτι στον Αϊτόρ ώστε να αποκτήσει ψυχολογία. Ωστόσο κάτι παρόμοιο είχε γίνει 370 μέρες νωρίτερα με τους ρόλους να αντιστρέφονται.

Μπορεί το χατ-τρικ του Μπερνάρ κόντρα στον Παναιτωλικό να ήταν ο κύριος λόγος που ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Αγρίνιο, αλλά μία ήταν η στιγμή που «έκλεψε» την παράσταση.

Συγκεκριμένα, ο Σπόραρ κέρδισε το πέναλτι από τον Σένγκελια και όντας ο πρώτος εκτελεστής από την άσπρη βούλα λογικό ήταν να το πάρει ο ίδιος. Βλέπετε ο Σλοβένος επιθετικός έχει να βρει δίχτυα με τους «πράσινους» από τη ρεβάνς απέναντι στη Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έκτοτε δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα έχοντας πέσει ψυχολογικά ειδικά έχοντας χάσει την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με την Μπράγκα στη Πορτογαλία. Όμως απέναντι στον Παναιτωλικό έκανε μία κίνηση που λίγοι θα περίμεναν. Έδωσε το πέναλτι στον Αϊτόρ, ο οποίος με τη σειρά του το μετέτρεψε σε γκολ, ανταποδίδοντας την χάρη που του είχε κάνει ο ίδιος 370 μέρες νωρίτερα.

Γυρνάμε πίσω στις 11 Σεπτέμβρη του 2022. Εκεί όπου η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η «Ένωση» προηγήθηκε με τον Πινέδα στο 36′. Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα με πέναλτι του Αϊτόρ στο 43′ και λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ξανακέρδισαν πέναλτι.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν τότε ο πρώτος εκτελεστής και αποφάσισε να σώσει την ευθύνη στον Σπόραρ. Ο Σλοβένος ήταν «φρέσκος» τότε στο τριφύλλι και είχει σκοράρει κόντρα σε Σλάβια Πράγας και ΟΦΗ προηγουμένως. ‘Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας, δίνοντας παράλληλη το προβάδισμα στην ομάδα του στο 45+7’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ