Άρης: Νοκ άουτ ο Ρουπ

Άρης: Νοκ άουτ ο Ρουπ

Ο Γερμανός μέσος δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο (24/9) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, ενώ είναι πιθανόν να ταξιδέψει στη Γερμανία, για να εξεταστεί και από τον προσωπικό του γιατρό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Λούκας Ρουπ για την κυριακάτικη (24/9) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γερμανός μέσος, που αγωνίστηκε παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ταξιδέψει στη Γερμανία, προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του και στο εκτός έδρας ματς της 6ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό. Έχοντας ξεκαθαρίσει η μη συμμετοχή του Ρουπ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Μάντζιος περιμένει, πλέον, το πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία των Τζούρασεκ και Νταρίντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ