Τι λένε για Σκάρπα στη Βραζιλία

Τι λένε για Σκάρπα στη Βραζιλία

Πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως η Παλμέιρας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Νότιγχαμ Φόρεστ, για την επιστροφή του Σκάρπα στην πατρίδα του.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα βρίσκεται στον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη καταγράψει τις πρώτες του συμμετοχές, με τον Βραζιλιάνο να είναι δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στους «Ερυθρόλευκους».

Πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως η ομάδα από την οποία ήρθε στην Ευρώπη, η Παλμέιρας επιθυμεί να τον φέρει πίσω στη χώρα και βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις με τη Νότιγχαμ.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Και στο τέλος μιλά ο Μπέλιγχαμ

Σύμφωνα με το «SBT Sports», η Παλμέιρας θέλει να τον ντύσει ξανά στα χρώματά της, από τον ερχόμενο Ιανουάριο, πράξη που επηρεάζει άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Ο Σκάρπα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι αρνητικός στην επιστροφή στην πατρίδα του, όχι μόνο για την πρώην ομάδα του, αλλά και για τη Φλαμένγκο, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τον Ιούλιο, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League, ως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ