Άρης: Ερωτηματικά στα χαφ και τα εξτρέμ

Άρης: Ερωτηματικά στα χαφ και τα εξτρέμ

Ο Μάντζιος θα κάνει στη σημερινή (21/9) προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης τις πρώτες δοκιμές για την ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ περιμένει τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των Νταρίντα, Τζούρασεκ και Κάρλσον.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (21/9) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ στην πρωινή προπόνηση ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές για την ενδεκάδα, με αρκετά ερωτηματικά, κυρίως στα χαφ και στα εξτρέμ.

Ο προπονητής του Άρη περιμένει τα νεότερα σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας των Τζούρασεκ και Νταρίντα. Αν κανείς εκ των δυο δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, τότε ένας εκ των Ζουλ ή Ντουκουρέ θα αγωνιστεί δίπλα στον Βερστράτε, ενώ τη θέση του επιτελικού μέσου διεκδικούν οι Πάρντο, Μενέντες και Σαμόρα.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένει και την επιστροφή του Κάρλσον, που ταλαιπωρείται από ίωση. Είναι, πιθανόν, πάντως, στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, να ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός ο Σουλεϊμάνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ