«Έπεσαν οι μάσκες» σε ΚΕΔ και ΕΠΟ: Έλληνας διαιτητής στο ντέρμπι, την… Τετάρτη ο Μπαλτάκος αποφασίζει για Μπένετ!

«Έπεσαν οι μάσκες» σε ΚΕΔ και ΕΠΟ: Έλληνας διαιτητής στο ντέρμπι, την… Τετάρτη ο Μπαλτάκος αποφασίζει για Μπένετ!

Χαμός σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, με τον Τάκη Μπαλτάκο να προχωράει σε δήλωση για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και να αποφασίζει την Τετάρτη για το μέλλον του Μπένετ στην ΚΕΔ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών, με τον Στιβ Μπένετ να αποφασίζει να «τινάξει» το ελληνικό πρωτάθλημα στον αέρα βάζοντας Έλληνα ρέφερι στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής που έφερε στην Ελλάδα η ΕΠΟ και ο Τάκης Μπαλτάκος, παρά την απόφαση της Λίγκας και την στήριξη της ΟΥΕΦΑ για ξένους διαιτητές, ελίτ ή πρώτης κατηγορίας αποφάσισε ορισμό Έλληνα και λίγη ώρα αργότερα «έπεσαν οι μάσκες» σχετικά με τους… ανίκανους που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την απόφαση του Μπένετ, ο Μπαλτάκος που τον στήριξε στην ΚΕΔ, προχώρησε σε δήλωση όπου τον «αδειάζει» για τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Άρης που προηγήθηκε.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, παρότι το ντέρμπι είναι Δευτέρα, συγκάλεσε σύσκεψη της Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την προσεχή Τετάρτη (27/9), δηλαδή μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, με θέμα «Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ», συνεπώς ίσως τεθεί και ζήτημα συνέχισης της συνεργασίας με τον Στιβ Μπένετ. Όπως αναφέρει στη δήλωση του ο Μπαλτάκος, υπήρχε η δυνατότητα να βρεθεί ξένος διαιτητής από την ΕΠΟ, αλλά ο Μπένετ αποφάσισε για Έλληνα βάζοντας «φωτιά» στη Super League.

Το αξιοσημείωτο είναι πως παρά τη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ και το νέο «ξεμπρόστιασμα», το ντέρμπι θα έχει Έλληνα διαιτητή κόντρα στην απόφαση της Λίγκας, αλλά και της επιθυμίας και των ομάδων.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ