Ο ΠΑΟΚ ήρε την εμπιστοσύνη του προς τον Μπένετ

Ο ΠΑΟΚ ήρε την εμπιστοσύνη του προς τον Μπένετ

Οι Ασπρόμαυροι σε επικοινωνία που είχαν με την ΕΠΟ ξεκαθάρισαν ότι πλέον δεν εμπιστεύονται τον Βρετανό αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ.

Την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει οι αποφάσεις του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, με τους Ασπρόμαυρους να άρουν πλέον την εμπιστοσύνη τους προς τον Βρετανό επικεφαλής της ΚΕΔ.

Οι Θεσσαλονικείς σε επικοινωνία που είχαν με την ΕΠΟ την Πέμπτη (21/9) ξεκαθάρισαν ότι δεν εμπιστεύονται πλέον τον Στιβ Μπένετ και παράλληλα εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μάλιστα ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με θέμα την απομάκρυνση του Στιβ Μπένετ, κάτι που όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ