Μάντζιος: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στο γκρουπ και στη δουλειά που κάνουμε»

Μάντζιος: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στο γκρουπ και στη δουλειά που κάνουμε»

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, έκανε δηλώσεις ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, στις οποίες είπε πως βλέπει βελτίωση στην ομάδα του αλλά δεν έχει φτάσει το επίπεδο που θέλει ο ίδιος.

Ο Άρης ετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα (24/09, 17:30) απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο τησ 5ης αγωνιστικής της Super League, με σκοπό να πετύχει την δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον επερχόμενο αγώνα, μίλησε στα κανάλια Novasports ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, ο οποίος αναφέρθηκε σε τρία θέματα, ανάμεσα στα υπόλοιπα που είπε. Συγκεκριμένα, μίλησε για το επίπεδο που βρισκόταν η ομάδα όταν την ανέλαβε, που βρίσκεται τώρα αλλά και που θέλει να φτάσει ο ίδιος τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: O Κώστας Φορτούνης είναι δύο βήματα μακριά από τον Τζόλε και από (ένα) απόλυτο ρεκόρ στον Ολυμπιακό

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προηγούμενο αγώνα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπως επίσης και για το επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος:

«Είναι σύντομο το διάστημα που είμαστε στην ομάδα, για να πω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για τη βελτίωση της ομάδας. Όποια σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει είναι κάτι σημαντικό, αλλά απέχουμε αρκετά από αυτά που θέλω εγώ κι από αυτά που πιστεύω ότι μπορεί να δώσει η ομάδα. Γι’ αυτό λέω ότι χρειάζεται χρόνο. Με τη δουλειά που κάνουμε και με τη δουλειά που θα κάνουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά έχουμε προβλήματα τραυματισμών… Προβλήματα, κατ’ αρχάς, αντιμετωπίζουν οι Τζούρασεκ και Νταρίντα. Ο Νταρίντα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους κι ευελπιστώ ότι θα είναι κοντά μας στο παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα κοντά μας θα είναι και ο Ζουλ. Θα έχουμε έναν παίκτη επιπλέον, αν και η αποχή του ήταν μεγάλη. Δεν θα είναι κοντά μας ο Ρουπ, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Επισκέφθηκε τον γιατρό του στη Γερμανία και τον περιμένουμε να επιστρέψει», όσα είπε για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τη δική μας ομάδα και το πώς θα είμαστε εμείς. Επίσης, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε πόσο μπορούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα. Πάντως, θα είναι ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτό που έρχεται, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στους τομείς της κατοχής της μπάλας και της δημιουργίας. Δεν μπορείς να έχεις άμεσα τα αποτελέσματα που θέλεις, όμως, υπάρχει εμπιστοσύνη στο γκρουπ και στη δουλειά που κάνουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Μπαίνουμε σε εβδομάδα με τρία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά», τα λόγια του Μάντζιου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ