Άρης: Δήλωσε «παρών» ο Νταρίντα

Άρης: Δήλωσε «παρών» ο Νταρίντα

Ο Τσέχος μέσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου για το κυριακάτικο (24/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ μέρος του προγράμματος εκγύμνασης ακολούθησε ο Κάρλσον.

Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει τον Βλάντιμιρ Νταρίντα για το κυριακάτικο (24/9) ματς με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Τσέχος μέσος ξεπέρασε, πλήρως, το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε στην προπόνηση. Ακόμα, μέρος του προγράμματος εκγύμνασης ακολούθησε και ο Κάρλσον, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Τζούρασεκ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μείνει εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Η διάνοια του Φορτούνη δεν χώρεσε στο εξώφυλλο του Ιωαννίδη και του Πόνσε

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής).

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον ακολούθησε μέρος του προγράμματος

Από εκεί και μετά, ο Κίκε Σαβέριο έκανε –και πάλι- θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ θεραπεία.

Εκτός προπόνησης έμεινε –και σήμερα- ο Αντώνης Αηδόνης, λόγω ίωσης.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09, 17:30)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ