Μετά τον Κασσελάκη είδε τον… Παναθηναϊκό ο Τσίπρας

Μετά τον Κασσελάκη είδε τον… Παναθηναϊκό ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Δευτέρας για να δει από κοντά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Το πρωί της Δευτέρας τον βρήκε στη Βουλή, στο γραφείο του ως πρώην πρωθυπουργός, προκειμένου να υποδεχθεί τον… διάδοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, συνομίλησε μαζί του και μαζί υπογράμμισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Ποιοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα…

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είχε σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους. Εκεί κάποιος τον ρώτησε αν το βράδυ θα βρισκόταν στο γήπεδο για να δει το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε πως θα εξαρτηθεί αν θα έχει διαβάσει ο γιος, κάτι που φαίνεται πως… έγινε νωρίς και έτσι το βράδυ βρέθηκε κανονικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός είδε από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Γιοβάνοβιτς, ενώ είχε συζήτηση με ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Νίκο Παππά.

Μάλιστα το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, καθώς ο φωτογραφικός φακός «έπιαασε» τα γέλια και των δύο ανδρών. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν και στο γήπεδο συζήτησαν το «φαινόμενο Κασσελάκη», μιας και ο Νίκος Παππάς τάχθηκε υπέρ του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πριν το β΄ γύρο των εκλογών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ