Ολυμπιακός: Οι επιστροφές, ο Ποντένσε και τα διλήμματα του Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Οι επιστροφές, ο Ποντένσε και τα διλήμματα του Μαρτίνεθ

Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη και ποια είναι τα διλήμματα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην ενδεκάδα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (20:30) με τον Άρη στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της Super League και θέλει τρίποντο για να μείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, μετά από 5 ματς έχουν μόλις μια απώλεια βαθμών, την ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-1) και είναι πρώτοι με 13 βαθμούς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ξέρει ότι πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό ματς, με τον Άρη να είναι μια ομάδα που πέρσι «έκοψε» 8 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του ματς με τους κίτρινους, όμως είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν επιστροφές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο ματς, αυτό κόντρα στην Κηφισιά στο Φάληρο (4-0).

Συγκεκριμένα, μοιάζει δεδομένο πως θα είναι στην ενδεκάδα ο Κώστας Φορτούνης και ο Ροντινέι, ενώ η λογική λέει ότι θα ξεκινήσουν και οι Μασούρας και Φρέιρε, που στο ματς με τους νεοφώτιστους δεν αγωνίστηκαν.

Ο Μαρτίνεθ αναμένεται να επιλέξει τον Πασχαλάκη στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα είναι ο Ροντινέι, ο Ρέτσος, ο Φρέιρε και ο Ορτέγκα, με τους Ντόη και Κίνι ωστόσο να έχουν πιθανότητες κι αυτοί να είναι στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα με τον Μαντί Καμαρά, με τους Φορτούνη, Ποντένσε και Μασούρα στην τριάδα πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Καμπί, που δύσκολα θα το «κουνήσει» από την κορυφή της επίθεσης στην κατάσταση που βρίσκεται.

Τα διλήμματα του Μαρτίνεθ είναι στην άμυνα και στο αν θα επιλέξει τον Φρέιρε ή τον Ντόη και τον Ορτέγκα ή τον Κίνι, ενώ ελπίδες για το αρχικό σχήμα έχει και ο Μπιέλ στη θέση του Μασούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ