Καραπαπάς: «Πόσο ξεφτίλες; Πόσο;» (pics)

Καραπαπάς: «Πόσο ξεφτίλες; Πόσο;» (pics)

Οι αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά για τα αίσχη του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου στην Τρίπολη.

Στα «όργια» του διαιτητή Ευαγγέλου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-4) αναφέρθηκε με αναρτήσεις του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς.

«Στην Τρίπολη έδωσαν δύο πέναλτι δώρο, το ένα μάλιστα ΜΟΛΙΣ δύο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή! Σχετικά κοντά! Στο πρώτο φυσικά δεν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μια από τις αναρτήσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στο επόμενο story έβαλε τη φωτογραφία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον διαιτητή Ευαγγέλου, δείχνοντας πεντακάθαρα ότι το μαρκάρισμα του Καρμόνα στον Τζούριτσιτς ήταν εκτός περιοχής.

Διαβάστε επίσης: O Γιάννης, ο Λίλαρντ και κάτι που έχει να συμβεί στο ΝΒΑ 61 χρόνια – Ποιος αμφιβάλει ότι οι Μπακς πάνε για το πρωτάθλημα (vids)

Νωρίτερα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με δύο μαϊμούδες, την οποία συνόδευσε με τις φράσεις: «Πόσο ξεφτίλες, πόσο; Ξεφτίλα Χ2», αναφερόμενος στα πέναλτι που έδωσε ο Αγγελος Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό, αλλά και μια φωτογραφία που έγραφε «Welcome to Baltakistan», στην οποία προφανώς αναφέρεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ