Άρης: Με τέσσερις απουσίες αλλά επιστροφή Μπράμπετς κόντρα στην Κηφισιά

Άρης: Με τέσσερις απουσίες αλλά επιστροφή Μπράμπετς κόντρα στην Κηφισιά

Ο Τσέχος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (1/10) αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρουπ, Σαβέιρο, Ζουλ και ο ανέτοιμος Τζούρασεκ.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ολοκλήρωσε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα εκγύμνασης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, ενόψει του αυριανού (1/10) παιχνιδιού με την Κηφισιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι θα καθίσει στον πάγκο και στην ενδεκάδα θα ξεκινήσει ο Βέλεθ. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρουπ και Σαβέιρο, ο Ζουλ που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο ανέτοιμος Τζούρασεκ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Saverio (τραυματίες), Jean Jules Mvondo (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο), Đurasek (ανέτοιμος), Fattore, Δεληζήσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ