Άρης: Με τρία προβλήματα η προπόνηση

Άρης: Με τρία προβλήματα η προπόνηση

Οι τραυματίες Σαβέιρο, Ρουπ και Μπράμπετς δεν ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, ενόψει του κυριακάτικου (1/10) εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου (1/10) παιχνιδιού με την Κηφισιά στο Κλεάνθης Βικελίδης συνεχίστηκε με τα γνωστά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Μπράμπετς, που υπέστη κάκωση στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ πρώτα θεραπεία και στη συνέχεια ατομικό, έκαναν οι τραυματίες Ρουπ και Σαβέιρο, που δεν υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, επιθετική τακτική και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Κίκε Σαβέριο και Λούκας Ρουπ έκαναν -και πάλι- θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10, 17:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ο 19χρονος τερματοφύλακας Κώστας Κυριαζής (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 2004) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ διάρκειας δύο χρόνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ