Ροντινέι: Κάνει τη διαφορά στη δεξιά πλευρά και τον Μαρτίνεθ να τρίβει τα χέρια του…

Ροντινέι: Κάνει τη διαφορά στη δεξιά πλευρά και τον Μαρτίνεθ να τρίβει τα χέρια του…

Ο Ρόντινεϊ έχει δώσει μία διαφορετική αύρα στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και «συμβαδίζει» με τους Φορτούνη και Καμαρά.

Ο ανεβασμένος Ρόντινει «εκτοξεύει» τη δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού και «συμβαδίζει» ταυτόχρονα τους Φορτούνη-Καμαρά.

Ο Βραζιλιάνιος μπακ ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» τον περασμένο Γενάρη ως ελεύθερος από την Φλαμένγκο. Έκτοτε έχει εγκλιματιστεί στο κλίμα της Super League και φαίνεται και με το παραπάνω…

Σαφώς καθώς οι μήνες πέρναγαν όχι μόνο αποκτούσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του αλλά και ήταν μία από τις «εσωτερικές μεταγραφές» της σεζόν μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο και Γιώργο Μασούρα.

Μπορεί τα νούμερά του να μην είναι τόσο εντυπωσιακά με τις τρεις ασίστ που έχει μοιράσει (2 στον Ελ Κααμπί και 1 στον Μπιέλ) αλλά σίγουρα αποτελεί ένα σημείο «ΣΟΣ» για το σκάουτινγκ των αντιπάλων του. Παράλληλα αποδεικνύει ότι το τρίγωνο μεταξύ αυτού, του Φορτούνη και του Καμαρά είναι πολύ επικίνδυνο με τον 31χρονο Βραζιλιάνο να τονίζει πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε σε δηλώσεις του πως: «Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους συμπαίχτες που είχα και έχει φοβερή ποιότητα. Όταν παίζεις πίσω από έναν παίκτη με τόσο μεγάλη ποιότητα τότε είναι πολύ πιο εύκολη η δουλειά σου».

Με αυτό ως δεδομένο το κλίμα στα αποδυτήρια μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι και η καλή διάθεση θα φανεί στη συνέχεια της φετινής σεζόν. Ένα είναι σίγουρο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «μαγειρεύει» κάτι που θα κινήσει το ενδιαφέρον από την δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ