Οπαδοί σε παίκτες Άρη: «Να αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Οπαδοί σε παίκτες Άρη: «Να αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Άρη βρέθηκε στα αποδυτήρια στο Κλεάνθης Βικελίδης και έφεραν τους ποδοσφαιριστές προς των ευθυνών τους.

Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Άρη ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά την «γκέλα» με την Κηφισιά. Ακόμα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, τους έφεραν προ των ευθυνών τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γίνεται να μην παίρνουν τους τρεις βαθμούς σε παιχνίδια όπως το σημερινό (1/10), ενώ ανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων ότι ήταν πολύ άσχημη η εμφάνιση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο κόντρα στην Κηφισιά, όσο και απέναντι στον Ολυμπιακό. «Να αναλάβετε τις ευθύνες σας», φέρεται να είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2: Ο Γερεμέγεφ τον γλίτωσε στο 96′

Τέλος οι οργανωμένοι οπαδοί των κιτρινόμαυρων απαίτησαν από όλους να δουλέψουν σκληρά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ