«Κοντά σε συμφωνία με τον Μακ η Μπεσίκτας»

«Κοντά σε συμφωνία με τον Μακ η Μπεσίκτας»

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα οι Αετοί είναι σε συζητήσεις με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ζενίτ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται η Μπεσίκτας, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ζενίτ.

Οι Αετοί φέρονται να έχουν stand by τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη ρώσικη ομάδα μέχρι το 2020. Αν δεν βρουν κάτι καλύτερο στην αγορά, τότε θα τον αποκτήσουν από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και τη νέα σεζόν αγωνίζεται στην Τουρκία.

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας όλη τη χρονιά παρακολουθούσαν τον 27χρονο άσο, ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά σε 34 παιχνίδια τη φανέλα του Δικεφάλου, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ. Πλέον, επιστρέφει στη Ρωσία και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα της ομάδας του Σενιόλ Γκιουνές.

Εκτός από τον Ρόμπερτ Μακ, οι Τούρκοι φέρονται να ενδιαφέρονται και για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα. Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τα οποία παρουσιάζουν τον διεθνή άσο ως τον ιδανικό για να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Ταλίσκα. «Το όνομα που θέλει να φέρει η Μπεσίκτας ως αντικαταστάτη του Ταλίσκα είναι αυτό του Δημήτρη Πέλκα ο οποίος φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων η Fanatic.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι ρίχνουν συχνά – πυκνά τα δίχτυα τους στην ελληνική αγορά, καθώς εκτός από τον Σλοβάκο εξτρέμ και τον Ελληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, το προηγούμενο διάστημα είχαν ενδιαφερθεί και για τον Κώστα Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ