Αλεξανδρόπουλος: «Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος είναι πάντα η νίκη με καλές εμφανίσεις»

Αλεξανδρόπουλος: «Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος είναι πάντα η νίκη με καλές εμφανίσεις»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για την νίκη με 3-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φετινή Super League, αφού επικράτησε με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, στη μέχρι τώρα προσαρμογή του στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και στη δική του απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε στην αντεπίθεση ο Γιοβάνοβιτς: «Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, είναι γελοίο αυτό που γίνεται»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δυσκολέψει αρκετές ομάδες. Εμείς παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε από το ξεκίνημα και πήραμε το τρίποντο που είναι σημαντικό για εμάς».

Για το αν έπαιξε ρόλο η ποιότητα: «Η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, το πλάνο που ακολουθήσαμε και αντιμετωπίσαμε το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν τους αφήσαμε να πάρουν τις δεύτερες μπάλες. Έπαιξε ρόλο και η ποιότητα επιθετικά με τα δύο γκολ του Ποντένσε».

Για την απόδοση του: «Νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια με όλους αυτούς τους παίκτες δίπλα μου. Είμαστε ποιοτική ομάδα και σίγουρα αυτό είναι και μεγάλη ευθύνη για εμένα, γιατί πρέπει να κάνεις το σωστό. Όλοι τρέχουν και δίνουν τα πάντα. Αυτό φαίνεται στο χορτάρι».

Για την προσαρμογή του: «Προσπαθώ να πάρω πράγματα από τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που βρήκα μεγάλη ποιότητα στον Ολυμπιακό. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα στην προπόνηση και να παίρνω λεπτά συμμετοχής».

Για τον Ροντινέι: «Ο Ροντινέι είναι ψυχάρα. Είναι ωραίος τύπος. Όλη η ομάδα είμαστε ένα. Να συνεχίσουμε έτσι, γιατί το αξίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και έχουμε πει ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τους στόχους τους γνωρίζετε. Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις».

Για το κλίμα: «Από την πρώτη μέρα έχω δει ωραία πράγματα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό που κρατάω είναι ότι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι, αλλά πάντα υπάρχει πίεση».

Για την πίεση στον Ολυμπιακό: «Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσουν οι προκλήσεις. Από την πρώτη στιγμή η απόφαση αυτή ήταν βιδωμένη στο κεφάλι μου για το καλό της καριέρας μου. Εχω αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα. Παρατηρώ στον Ολυμπιακό πίεση, αλλά αυτή η πίεση με κάνει καλύτερο. Πάμε να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για τη μέχρι τώρα παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Προσωπικά δουλεύω κάθε μέρα, η προσαρμογή μου δεν ήταν δύσκολη. Σίγουρα η ποιότητα στον Ολυμπιακό είναι καλή και είμαι ευχαριστημένος για την καθημερινότητά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ