Τουρσουνίδης: «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα»

Τουρσουνίδης: «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα»

Τις απόψεις για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, υποστηρίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να δυναμώσει σε άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο Μετρόπολις, μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας και σε ποιες θέσεις χρειάζεται , ενώ αναφέρθηκε στους Ελ Καντουρί, Ουάρντα, αν πρέπει να συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά

Για το αν πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί: «Είναι καλός παίκτης, όμως, δεν έχει προσφέρει. Είχε και τραυματισμούς, δεν έδειξε τον καλό του εαυτό. Πρέπει να χειριστεί το θέμα ο προπονητής, να μιλήσει μαζί του. Είναι καλός παίκτης, απλά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα που περιμέναμε με τη μεταγραφή του. Η ομάδα είναι δομημένη έχοντας έναν συγκεκριμένο κορμό, ο οποίος δεν πρέπει να χαλάσει και με την προσθήκη 2-3 παικτών ο πήχης μπορεί να ανέβει. Υπό αυτές τις συνθήκες, ίσως παίκτες όπως ο Ελ Καντουρί να μην χωρούν στην ομάδα».

Για τον Ουάρντα: «Είναι πολύ καλός παίκτης και αυτό είναι αναμφισβήτητο, όμως, έχει τις ιδιαιτερότητές του. Έκανε μια καλή χρονιά στον Ατρόμητο, ίσως ήταν ο καλύτερος παίκτης του. Το θέμα είναι το πλάνο που θέλουν να ακολουθήσουν στον ΠΑΟΚ και πού θέλουν να φτάσει η ομάδα. Είναι και αυτός στην ίδια κατηγορία με τον Ελ Καντουρί. Αγωνιστικά θα τον έφερνα πίσω στην ομάδα. Όμως, έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα και λόγω των ιδιαιτεροτήτων του χαρακτήρα του ίσως να σκέφτονται και αυτό».

Για το που πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η ομάδα έχει έναν πολύ καλό κορμό και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται την προσθήκη 2-3 παικτών σε καίριες θέσεις, όπως φερ’ ειπείν δίπλα στον Βαρέλα. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη με προσωπικότητα που μπορεί να ανεβάσει το αμυντικό επίπεδο της ομάδας. Επίσης, ένα οκτάρι μεσοεπιθετικό που μπορεί να είναι συνδετικός κρίκος μεταξύ κέντρου και επίθεσης. Και ίσως έναν σέντερ φορ για να υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Πρίγιοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ