Άρης: «Πρώτη» στην Πτολεμαΐδα

Άρης: «Πρώτη» στην Πτολεμαΐδα

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων προπονήθηκαν για πρώτη φορά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Την πρώτη τους προπόνηση στην Πτολεμαΐδα έκαναν το απόγευμα οι παίκτες του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι θα παραμείνουν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας μέχρι την Τετάρτη.

Την αποστολή δεν ακολούθησαν ο διεθνής Μπράμπετς, οι τραυματίες Ρουπ και Σαβέιρο, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ, που πήρε άδεια για να τακτοποιήσει κάποια προσωπική του υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA εκθέτει τον Μπενουά Μπαστιάν για την ανύπαρκτη κόκκινη στον Ντόι (vids+pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρώτη προπόνηση το απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στην Πτολεμαΐδα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας.

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησαν μέρος του προγράμματος.

Με την αποστολή του ΑΡΗ στο αθλητικό κέντρο της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας δεν ταξίδευσαν ο διεθνής Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας, ο Λούκας Ρουπ, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο στη Γερμανία, ο Κίκε Σαβέριο (παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του) και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, στον οποίο δόθηκε επιπλέον άδεια, προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ