Ολυμπιακός : Στο «κάδρο» ο Σάλα

Ολυμπιακός : Στο «κάδρο» ο Σάλα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής.

O Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Εμιλιάνο Σάλα, καθώς αναζητεί ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης Ο Αργεντινός επιθετικός της Ναντ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής.

Ο 27χρονος σέντερ φορ της γαλλικής ομάδας έκανε γεμάτη σεζόν φέτος, καθώς αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Γαλλίας σκοράροντας 14 γκολ. Ο Σάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γάλλους μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ ανήκει στη Ναντ από το 2015. Όπως είναι φυσικό, για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τον αγοράσουν ή να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Ο Σάλα θεωρείται «αλμυρός» σε ό,τι αφορά την τιμή πώλησής του, καθώς κοστολογείται 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής άλλαξε ατζέντη πρόσφατα και φέρεται να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να αναφερθεί ότι το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Μπορντό η οποία αγόρασε το συγκεκριμένο ποσοστό με ένα εκατ. ευρώ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δείγμα των ικανοτήτων του Σάλα:

https://youtu.be/Swgkpsg60tc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ