Ολυμπιακός: Επιμένουν στο εξωτερικό για Μπρούνο Ενρίκε και Ζερόμ Μπόατενγκ (pic)

Ολυμπιακός: Επιμένουν στο εξωτερικό για Μπρούνο Ενρίκε και Ζερόμ Μπόατενγκ (pic)

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τους Μπρούνο Ενρίκε και Ζερόμ Μπόατενγκ.

Μπορεί να μην βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό που μπλέκουν τον Ολυμπιακό τόσο με τον Μπρούνο Ενρίκε όσο και με τον Ζερόμ Μπόατενγκ. Δύο παίκτες που έχουν γραφτεί και στο παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Οσον αφορά στον Μπρούνο Ενρίκε, υπήρξε «τιτίβισμα» στο Twitter, το οποίο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον 32χρονο μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Η βραζιλιάνικη ομάδα του έχει κάνει πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τη συνεργασία τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Μπρούνο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι μια εξ αυτών σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, χωρίς όμως να αναφέρονται οικονομικά δεδομένα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ζερόμ Μπόατενγκ, με τους Γερμανούς να διατηρούν στο κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Bild» τόνισε ότι είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, τονίζοντας μάλιστα ότι θα παίξει εκτός Γερμανίας.

«Είμαι έτοιμος για νέα καθήκοντα, είμαι σε άριστη κατάσταση και απέχω πολύ από το να έχω φτάσει ακόμα στο τέλος. Νιώθω απίστευτη ενέργεια κάθε μέρα και την επιθυμία να δείξω ξανά σε όλους. Το μέλλον μου βρίσκεται στο εξωτερικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ