Τελική ευθεία για ΑΕΚ-Χιμένεθ

Τελική ευθεία για ΑΕΚ-Χιμένεθ

Κλείνει οριστικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα του Ισπανού τεχνικού

Στην τελική ευθεία έχει μπει τα τελευταία 24ωρα το θέμα της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση και ο Ισπανός τεχνικός έχουν συζητήσει για το πλαίσιο της συνεργασίας τους και πλέον αναμένεται να ξεκαθαριστούν και τα διαδικαστικά του νέου συμβολαίου. Κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας.

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για τν επέκταση τα συνεργασίας τους, για τουλάχιστον ένα χρόνο. Αφού στις επαφές που έχουν ήδη γίνει φάνηκε αντίστοιχη διάθεση και από τις δύο μεριές. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα. Εκεί που αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και η επικύρωση της συμφωνίας.

Στις μέχρι τώρα κουβέντες έχουν τεθεί επί τάπητος πέρα από τους όρους της συμφωνίας και θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Δείγμα πως και από τη μεριά του Χιμένεθ υπάρχει  διάθεση για παραμονή στην ΑΕΚ. Όμως μέχρι να υπάρξουν υπογραφές και ανακοινώσεις, το όλο ζήτημα παραμένει ανοικτό. Παρότι δεν φαίνεται με τα τωρινά δεδομένα η πιθανότητα της… ανατροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ