Πώς θα παίξει ο Μαρτίνεθ κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ο Ποντένσε και τα διλήμματα

Πώς θα παίξει ο Μαρτίνεθ κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ο Ποντένσε και τα διλήμματα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι σκέψεις για το αρχικό σχήμα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη...

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι, καθώς κοντράρεται την Κυριακή (22/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή και με τρίποντο επί του τριφυλλιού θα πάρουν απόσταση ασφαλείας, οπότε καταλαβαίνει κανείς ποσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει τη σημασία του ματς και για αυτό καταστρώνει τα πλάνα του με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο να πάρει το τρίποντο και να πάει με άλλο… αέρα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και οι τελευταίοι διεθνείς, προκειμένου να καταλήξει στην ενδεκάδα για το ντέρμπι, με τις περισσότερες επιλογές του να είναι δεδομένες.  Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι και Ορτέγκα, με τον Κίνι να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή το δίδυμο του Σαντιάγκο Έσε με τον Μαντί Καμαρά δεν «σπάει», ενώ στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί που έχει πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του θα είναι οι Φορτούνης, Μασούρας και Ποντένσε. Ένα από τα διλήμματα του Μαρτίνεθ είναι και ο Πεπ Μπιέλ, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δύσκολα να μείνει κάποιος εκτός με τα τωρινά δεδομένα από την τετράδα των Πειραιωτών για τον Ισπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ