Οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού για τους διαιτητές του ντέρμπι: Ο Μάνταλος και η συμμορία του… – Ασύμμετρη και μη αποδεκτή η πρόκληση

Οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού για τους διαιτητές του ντέρμπι: Ο Μάνταλος και η συμμορία του… – Ασύμμετρη και μη αποδεκτή η πρόκληση

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τον Μάνταλο και τους… συνεργάτες του, που έβαλαν φωτιά στο ντέρμπι των αιωνίων από τη Πέμπτη- Στο κάδρο των ευθυνών και ο Μπαλτάκος αλλά και «ο αόρατος υπουργός αθλητισμού»

«Φωτιά» ο Ολυμπιακός αντιδρώντας στον ορισμό-πρόκληση της ΚΕΔ, για το ντέρμπι της Κυριακής. Την ίδια που στέλνει με σφυρίχτρα στο ντέρμπι των αιωνίων έναν Ιταλό διαιτητή από το… πανέρι (β΄ κατηγορίας), τον Φάμπιο Μαρέσκα και κυρίως έναν VARιστα με παρελθόν στο Φάληρο. Τον περίφημο Μάρκο Πιτσινίνι που αλλοίωσε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα με όσα δεν είδε από την αίθουσα του βίντεο στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 για τα playoffs.

Ο ερυθρόλευκοι μιλούν ξεκάθαρα για «μια ακόμα πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας» και δεν σταματούν εκεί. Επί της ουσίας καταγγέλλουν δημόσια τον Σταύρο Μάνταλο για τις επιλογές αυτές, αλλά φέρνουν πλέον προ των ευθυνών τους και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο αλλά και τον αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Υπουργό Γιάννη Βρούτση.

«Σε μια πρωτοφανή κίνηση-πρόκληση που ναρκοθετεί το ντέρμπι, ο Μάνταλος και η συμμορία όρισαν VAR τον Ιταλό Πιτσινίνι που ήταν VAR στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα! Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής! Ο αρχιδιαιτητής Μάνταλος όρισε παρανόμως και παρατύπως για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και έναν διαιτητή Β κατηγορίας, ούτε ελίτ, ούτε Α κατηγορίας και μάλιστα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και όχι κάποιον ταλαντούχο σε ανοδική πορεία. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή. Για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου» σχολιάζουν οι Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός εστιάζει σε κάτι ακόμη. Στην «ομπρέλα» που προσφέρει σε αυτόν τον απαράδεκτο ορισμό των διαιτητών η ανακοίνωση του νέου αρχιδιαιτητή ο οποίος προσλήφθηκε χθες ίσα για να… υπογράφει τους διαιτητές που ο Σταύρος Μάνταλος διάλεξε και για αυτή την αγωνιστική: «Για την πρόσληψη του άνεργου απο το 2019 Φρόιντφελντ που έγινε απλά για να έχουν οι ορισμοί την υπογραφή του, παρα το ότι οι διαιτητές επελέγησαν και πάλι απο το Μάνταλο, έχουμε ήδη τοποθετηθεί. Άλλωστε η ΕΠΟ σε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία τον ανακοίνωσε πριν απο το ντέρμπι ενω ούτε ο ίδιος ούτε το… τροχόσπιτό του έχουν εμφανιστεί κάπου στη χώρα μας…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ