Χοντρή πρόκληση στο ντέρμπι: Έβαλαν στο VAR τον χειρούργο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ (vid)

Χοντρή πρόκληση στο ντέρμπι: Έβαλαν στο VAR τον χειρούργο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ (vid)

Ο Μάρκο Πιτσινίνι επιστρέφει στο Καραϊσκάκης έπειτα από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 25ης Απρίλη που και οι… τυφλοί είδαν

Χοντρή πρόκληση με το καλημέρα του νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ. Και μάλιστα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δεν είναι μόνο ότι επιλέχθηκε ένας δεύτερης διαλογής διαιτητής από την Ιταλία, ο Φάμπιο Μαρέσκα. Είναι ότι μαζί του φέρνει στο VAR τον «χειρούργο» Μάρκο Πιτσινίνι.

Τον VARιστα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ της 25ης Απριλίου (1-3) όπου κατά γενική ομολογία προέκυψε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Πιτσινίνι που δεν είδε από το VAR, την μαρς απευθείας αποβολή του Σιμάνσκι έπειτα από το δολοφονικό χτύπημα στον Βαλμπουενά, που δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη κάρτα.

Ο ίδιος που δεν είδε από το VAR στο καθαρό πέναλτι του Βίντα στον Μπακαμπού (13΄) και δεν έστειλε τον Μάσα στο βίντεο. Που δεν είδε τη βουτιά του Βίντα μπροστά στον Ρέαμπτσιουκ έχοντας μπροστά του τρεις διαφορετικές οθόνες.

Και που βεβαίως δεν διόρθωσε τον διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου που μέτρησε στις καθυστερήσεις του ματς (90΄+1΄). Ίσως ο χειρότερος ξένος VARίστας που εμφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στα μέρη μας, σε ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ