Φαμπιάνο: «Επιμείναμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε»

Φαμπιάνο: «Επιμείναμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε»

Ο Φαμπιάνο μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού.

Ο Άρης πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη σε τέρμα του Φαμπιάνο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως η επιμονή της ομάδας ανταμείφθηκε στο τέλος, ενώ αφιέρωσε το θετικό αποτέλεσμα στον Άκη Μάντζιο.

Οι δηλώσεις του Φαμπιάνο:

Για το γκολ που σημείωσε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και πριν το γκολ να σκοράρουμε. Οι ευκαιρίες έφεραν έναν ξεσηκωμό στον κόσμο που μας έδωσε ώηση να επιμείνουμε μέχρι το τέλος. Ήταν για εμάς πολύ σημαντική η νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, αλλά δεν έχει σημασία ποιος το σημείωσε. Σημασία έχει πως αξίζαμε τη νίκη σήμερα γιατί κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Ο Πανσερραϊκός και ο τερματοφύλακάς του ήταν σε καλή βραδιά. Αν είχαμε περισσότερη ηρεμία στην τελική προσπάθεια θα σκοράραμε και πιο νωρίς. Πάντως ένας λόγος επιπλέον που δεν σκοράραμε νωρίτερα ήταν ο πορτιέρε της αντίπαλης ομάδας. Κρατάμε το πνεύμα της ομάδας, που επιμείναμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, όμως πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Η δική μου γνώμη είναι πως η ομάδα που το ήθελε περισσότερο κέρδισε σήμερα».

Για το αν έχει πετύχει ξανά γκολ αλά buzzer beater: «Ναι, έχω πετύχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας είχα σκοράρει απέναντι στην Πενιαρόλ σε παιχνίδι που κερδίσαμε με 3-2 ένα τέτοιο γκολ σε ανάλογο σημείο. Το γκολ αυτό ήταν αφιερωμένο στον προπονητή μας που είχε γενέθλια και στην ομάδα που περάσαμε δύσκολα, αλλά μείναμε όλοι μαζί και είχαμε πίστη στις δυνατότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ