Χατζηστραβός: «Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό πικραίνεσαι πολύ»

Χατζηστραβός: «Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό πικραίνεσαι πολύ»

Ο Ζήσης Χατζηστραβός σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα του από τον Άρη.

Ο Πανσερραϊκός δεν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς ο Φαμπιάνο σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε τη νίκη στον Άρη.

Ο Ζήσης Χατζηστραβός τοποθετήθηκε στον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του λέγοντας πως αφήνει πικρή γεύση όταν χάνεις έτσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί μέχρι το τελευταίο λεπτό τα έδωσαν όλα για να πάρουμε την ισοπαλία. Ο Άρης ως γηπεδούχος ξέραμε πως θα μας πίεζε πολύ, σε πολλά σημεία του παιχνιδιού απορροφήσαμε αυτή την πίεση και είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας.

Στο τέλος τόσο η πίεση του κόσμου όσο και οι πολλές κάρτες που είχαμε δεχτεί οδήγησαν σε πολλές στημένες φάσεις τον Άρη και τελικά δεχτήκαμε το γκολ. Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό πικραίνεσαι πολύ και σου αφήνει ένα συναίσθημα αδικίας. Βέβαια αυτό θα μας πεισμώσει σαν ομάδα και θα παρουσιαστούμε στο μέλλον καλύτεροι.

Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι για να πιέσουμε ψηλά, αλλά ο Άρης μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το 25′ δημιουργήσαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνειδητά προσπαθήσαμε να κλείσουμε καλύτερα τους χώρους και να φύγουμε στην κόντρα. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν φυσιολογικό λόγω της κούρασης και της πίεσης που ασκούσε ο Άρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ