Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Νοκ άουτ ο Εσε (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Νοκ άουτ ο Εσε (pic)

Οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30), για την 8η αγωνιστική της Super League.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι στραμμένα απόψε όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Στο παιχνίδι με τους Πράσινους ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρατάσσει τους Ερυθρόλευκους με 4-2-3-1, δίνοντας φανέλα βασικού στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr. Ο νεαρός άσος θα βρίσκεται δίπλα στον Μαντί Καμαρά, με τον Ελληνα μέσο και τον Αφρικανό χαφ να βρίσκονται πίσω από τον Κώστα Φορτούνη.

Διαβάστε επίσης: Αμισθί, για την αδρεναλίνη και… 8.000 ευρώ τον μήνα! (vid)

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Πιο αναλυτικά, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας. Οι Μαντί Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος θα είναι οι δύο στα χαφ, με τον Φορτούνη λίγο πιο μπροστά, τους Μασούρα και Ποντένσε στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εσε, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς που ακολουθεί με την Γουέστ Χαμ για τους ομίλους του Europa League. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Φρέιρε και Ιμπόρα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζολάκης, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Πορόζο και Σολμπάκεν.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 11άδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ