Άρης: Τα διλήμματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Τα διλήμματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου (29/10) παιχνιδιού με την ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το δεξί άκρο της άμυνας και την αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Νέες δοκιμές αναμένεται να κάνει στη σημερινή (26/10) προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ο Άκης Μάντζιος, που δεν έχει αποφασίσει, ακόμα, για δυο θέσεις στην ενδεκάδα, ενόψει του κυριακάτικου (29/10) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τόσο τον Ουντουμπάζιο, όσο και τον Μοντόγια στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, τη θέση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης διεκδικούν ο Κάρλσον και ο νεαρός Παναγίδης.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» με τη Γουέστ Χαμ για τον Ολυμπιακό, δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ

Μοναδική σίγουρη αλλαγή στο βασικό σχήμα, φαντάζει η επιστροφή του Νταρίντα. Ερωτηματικό αποτελεί, όμως, το αν θα πάρει τη θέση του Τζούρασεκ ως παρτενέρ του Βερστράτε στα αμυντικά χαφ, ή αν θα αντικαταστήσει τον Πάρδο και θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, οι Σαβέιρο και Ζουλ ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις, δεν υπολογίζονται, όμως, για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ