Άρης: Φαβορί ο Οντουμπάζιο

Άρης: Φαβορί ο Οντουμπάζιο

Ο Άγγλος μπακ έχει προβάδισμα έναντι του Μοντόγια, για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής στο κυριακάτικο (29/10) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται να κάνει στην αυριανή (28/10) προπόνηση ο Άκης Μάντζιος. Με τον Οντουμπάζιο, πάντως, να φαίνεται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει προβάδισμα για να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ο Άγγλος μπακ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να πάρει τη θέση του Μοντόγια, καθώς μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις προωθήσεις του. Ακόμα, νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα θα είναι και ο Νταρίντα.

Διαβάστε επίσης: Ο Πορόζο «άρπαξε» την ευκαιρία: Η μεγάλη νύχτα με τη Γουέστ Χαμ και οι αριθμοί που… δεν λένε όλη την αλήθεια (vid)

Ο Τσέχος μέσος αναμένεται να αντικαταστήσει έναν εκ των Τζούρασεκ ή Πάρδο. Τέλος, όλα ανοικτά είναι σε ότι αφορά τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Δύσκολα θα ξεκινήσει, μετά την εμφάνιση του κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Μενέντες, ενώ θα τον αντικαταστήσει ένας εκ των Παναγίδη ή Κάρλσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ