Η  προσέγγιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ευκαιρία της τετράδας

Η προσέγγιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ευκαιρία της τετράδας

Από την απόδοση του Άρη θα εξαρτηθεί το πόσο εύκολο θα είναι το κυριακάτικο (29/10) παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ το πρόγραμμα που ακολουθεί επιτρέπει στον Άρη, κάνοντας το απόλυτο, να «πλασαριστεί» στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας.

Η νίκη επί του Πανσερραϊκού, δύσκολη αλλά δίκαιη, ήταν το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης που ξεκίνησε ο Άρης, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα που εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη, έδωσε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου και ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Δεύτερο «εμπόδιο» στον δρόμο του Άρη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή (29/10) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα παιχνίδι που είναι στο χέρι των κιτρινόμαυρων το αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο. Σε καμία περίπτωση, φυσικά, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα των Ιωαννίνων, που προέρχεται από πέντε σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έφεραν την Ελλάδα πιο κοντά στη 17η θέση

Αν, όμως, ο Άρης παρουσιαστεί όπως πρέπει, τότε δεν έχει, φυσικά, να φοβηθεί τίποτα. Η απόδοση που είχαν οι κιτρινόμαυροι στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και για τα επόμενα παιχνίδια.

Απέναντι σε ομάδες που θα έρχονται στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παίξουν αμυντικά και να πάρουν την ισοπαλία, ο Άρης θα πρέπει να έχει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη, αλλά και ατομικές ενέργειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η ομάδα του Μάντζιου θα πρέπει με τον τρόπο που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, να ξεκινήσει και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να «εγκλωβίσει» τον αντίπαλο, δηλαδή, στη μεγάλη του περιοχή και να του δώσει να καταλάβει από το πρώτο λεπτό, ότι δεν έχει ελπίδες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Θα έχει νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς θα επιστρέψει σε αυτήν, πιθανότατα ο Νταρίντα, ενώ ένας εκ των Παναγίδη ή Κάρλσον θα αντικαταστήσει στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής τον Μενέντες, που ούτε αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ανεξάρτητα, βέβαια, από τις επιλογές που θα κάνει ο Άκης Μάντζιος, η γενική εικόνα της ομάδας του είναι αυτή που μετράει και που μπορεί να κάνει εύκολο το έργο του Άρη, στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν, επίσης, μια μεγάλη ευκαιρία βάση προγράμματος, να πετύχουν συνεχόμενες νίκες, έως και το ντέρμπι (26/11) με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που αν τελικά, πετύχουν, θα τους επιστρέψει να «πλασαριστούν», πιθανότατα, στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Με τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του , πάντως, να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ