Άρης: Τελικές δοκιμές και αποστολή με τις γνωστές απουσίες

Άρης: Τελικές δοκιμές και αποστολή με τις γνωστές απουσίες

Ο Άκης Μάντζιος θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα του αυριανού (29/10) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του, χωρίς να έχουν προκύψει προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (29/10) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο». Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σκέφτεται να παρατάξει.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Νταρίντα στο βασικό σχήμα και στα χαφ. Ακόμα, ο Οντουμπάζιο έχει προβάδισμα έναντι του Μοντόγια, για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, όπου οι Παναγίδης και Κάρλσον διεκδικούν τη θέση του Μενέντες.

Διαβάστε επίσης: Το τρίγωνο στον άξονα και ο «sui generis» Φορτούνης (pic, vid)

Ο προπονητής του Άρη θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς, να έχουν προκύψει νέα προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής θα μείνουν οι τραυματίες Ζουλ, Σαβέιρο, Δεληζήσης, Γκαρθία, Ρουπ και Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ