Στάικος: «Το γκολ του Άρη άλλαξε τα πάντα, επιτακτική η νίκη κόντρα στον Βόλο»

Στάικος: «Το γκολ του Άρη άλλαξε τα πάντα, επιτακτική η νίκη κόντρα στον Βόλο»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του τόνισε πως το γκολ του Άρη άλλαξε τα πάντα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα από τον Άρη (2-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική της Super League με τον Θανάση Στάικο να προχωράει σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το πρώτο γκολ του Άρη άλλαξε τα πάντα, ενώ χαρακτήρισε ως «επιτακτική» τη νίκη κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ανασταλτική λειτουργία δεν ήταν άσχημη. Ο Άρης δεν είχε καθαρές φάσεις για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ήμασταν αποτελεσματικοί στις σέντρες, εκτός από μία στιγμή αδράνειας στο γκολ που δεχτήκαμε. Το πρόβλημα ήταν πως δεν βρήκαμε τρόπους να απειλήσουμε. Αυτό έκανε τον Άρη πιο επιθετικογενή.

Η αποβολή δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Στο ημίχρονο το παιχνίδι για εμάς πήγαινε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Αμυντικά κυρίως. Το γκολ του Άρη άλλαξε τα πάντα, όπως και η αριθμητική υπεροχή. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με λίγες νίκες για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία. Για εμάς είναι επιτακτική η νίκη κόντρα στον Βόλο στο παιχνίδι που ακολουθεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ