Άρης: Θλάση ο Ματαρίτα, κάκωση ο Οντουμπάζιο

Άρης: Θλάση ο Ματαρίτα, κάκωση ο Οντουμπάζιο

Ο Κοσταρικανός αμυντικός και ο Άγγλος δεξιός μπακ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις μετά τους τραυματισμούς τους και θα απουσιάσουν από τα επόμενα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου του Άρη για τους Μόουζες Οντουμπάζιο και Ρόναλντ Ματαρίτα. Ο Κοσταρικανός αμυντικός και ο Άγγλος δεξιός μπακ υποβλήθηκαν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους, μετά τους τραυματισμούς τους.

Ο Ματαρίτα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τέσσερις εβδομάδες, περίπου, ενώ η κατάσταση της υγείας του Οντουμπάζιο θα επανεκτιμηθεί μετά από δυο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπέστη κάκωση συνδέσμων ώμου. Ο 30χρονος αμυντικός, που τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Μαγνητική έκανε σήμερα και ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της έχει θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ